Dilo Dental Center u themelua që nga viti 2008 nga menaxheri i përgjithshëm dhe drejtuesi teknik I klinikes  Dr. Gjergj Dilo. Është krijuar për të plotësuar nevojat reale të pacientëve. Klinika ka te punesuar një ekip specialistësh të kualifikuar, të përzgjedhur me kujdes për angazhimin e tyre në përsosmëri, përgjegjësi dhe cilësi të kujdesit dentar.  Qëllimi ynë kryesor është përmirësimi i standarteve të stomatologjisë shqiptare dhe për këtë arsye shfrytëzojmë pajisjet dhe teknologjitë më të fundit dhe më të përparuara  të cilat na mundësojne që të bëjmë trajtimin më të mirë dhe më të rehatshëm të mundshëm.

Ne u sigurojmë pacientëve tanë zgjidhje me te mire, mbështetje të vazhdueshme  mjekësore, qasje individuale, edukim për higjienën orale, materiale me cilësi të lartë dhe garanci për të gjitha punimet implantologjike, proteza, endodonti dhe estetikë.

~Skuadra jone :

1.Dr. Gjergj DILO

1996 – 2001 Kolegji Dentar IPSIA S.B. del Tronto Diplomë në Degën Laborant Dentar

2002-2007 Universiteti i Tiranës Fakulteti Stomatologjisë Diplomë 2008 Universiteti I Tiranës Fakulteti Stomatologjisë

-Antar i Asocimi Nacional Dentisteve Shqiptarë                       

- Zv. President Nacional i Asocimit Nacional Dentisteve Shqiptarë Specializimi në: Implantologji Orale Kualifikime:

Master nё Kirurgji orale (duke e ndjekur aktualisht pranё Universitetit Gabriele D’Anunzio Chieti) Implatologji (me lektorët: Dr. Massimo Corigliano, Dr. Manfred Sontheimer, Dr.Ignazio Scuto)

Kurs 1 vjecar nё Implantologji bazё ( Prof.Dr. Marco Esposito, Dr.Armando Minciarelli,) 

Kurs 1 vjecar nё Implantologji tё avancuar dhe tissue management (Prof.Dr. Marco Esposito, Dr.Armando Minciarelli)

Lektor nё konferencёn e 6-tё implantoprotetike me temёn “Menaxhimi i estetikës së indeve te buta” Lektor dhe Tutor nё Edicionin e parё “Kursi i Implantoprotezёs”

Tutor nё “Kursi 1 javor teoriko-praktik nё Protetikё Fikse” Aktualisht profesionist i lire si dhe administrator nё Dilo Dental Center shpk me njё raport rastesh implantare 6.800 implante tё vendosura dhe tё karikuara me proteze definitive.

2. Prof. Marco ESPOSITO

~ Diplomuar nё Stomatologji nё Universitetin e Pavias nё vitin 1990 ~ Doktoraturё pёr kerkimin shkencor nё Universitetin Goteborg ,Suedi

~Specializim nё Implantologji nё Universitetin e Manchester , Mbretёri e Bashkuar

~Profesor I Asociuar nё degёn e Kirurgjisё Oro-Maxillo-Faciale pranё Universitetit tё Manchesterit

~ Profesor nё Biomateriale ne Universitetin e Goteburg , Suedi ~ Pasuniversitar nё degёn Implantologji Orale e Avancuar nё Universitetit e Upsala , Zvicёr

~Kёrkues shkencor dhe mё pas Profesor I Asociouar dhe Drejtor nё kurset post-graduate nё Implantologji nё disa universitete nё Suedi, Norvegji dhe Mbretёrinё e Bashkuar ~ Punon si kёrkues shkencor I lirё nё sektorin e Implantologjisё dentare dhe paradontologjisё.

~President i British Academy of Implant and Restorative Dentistry (UK)

~Drejtor pёrgjegjёs i European Jounal of Oral Implantology (EJOI) ~Drejtor i Asociuar i Cochrane Oral Health Group

~Drejtor Shkencor i Revistёs Italiane tё Stomatologjisё (RIS)

~Profesor i Asociuar nё Biomateriale pranё Universitetit tё Goteborg nё Suedi

~Academic Advisor pёr Royal College of Surgeous of England.

~Autor I mbi 250 publikimeve shkencore nё revista ndёrkombёtare dhe kapituj librash ~Autor I mbi 500 prezantimeve nё kurse nё nivel kombёtar dhe ndёrkombёtar

3. Dr. Fabio DE PASCALIS     

~ Diplomuar si Laborant Dentar pranё IPSIA,Bari dhe mё pas ka mbaruar Fakultetin e Stomatologjisё pranё Universitetit tё Barit

~1998-2000 Master nё nivelin e parё dhe tё dytё nё Kirurgji orale  

~2000-2001 Master nё Kirurgji Stomatologjike

~2001-2002 Master nё Patologji dhe mjekёsi orale

~2002 Master nё Implantoprotezё    

~2003 ndjek kursin vjetor nё Protetikё fikse me Dr. Dario Castellani  

~2005 zhvillon aktivitetin si trainer nё Protetikё fikse pranё Dr. Dario Castellani

~2009 eshte zgjedhur Keshilltar i Urdhёrit tё Mjekёve dhe Stomatologёve BAT

~2012-2014 President CAO

~2011-2013 Sekretar sindakal ANDI pranё provincёs Bari-BAT

~Aktualisht Sekretar Kulturor ANDI Bari-BAT dhe kёshilletar i Urdhёrit tё Mjekut dhe Stomatologut nё provincёn BAT

~Profesionist i lire pranё studios sё tij nё Andria ku merret kryesisht me rehabilitime protetike

~Lektor nё shumё kongrese, konferenca e kurse nё Itali, Gjermani, tashmё dhe nё Shqipёri


4. Dr. Erinda BIBA       

Diplomohet me rezultate tё shkёlqyera pranё Universitetit tё Mjekёsisё, Fakulteti I Mjekёsisё Dentare.

Punon si asistente dentare pranё Dilo Dental Center nё sallёn e kirurgjisё.

Specializohet nё parodontologji jo kirurgjike nёn udhёheqjen e Dott. Lucrezia Bastogi nё Italian Dental Education.

Specializohet nё endodonci dhe teknika mikroskopike nё Firence (Exellence Dental Netёork) nёn udhёheqjen e Dott. Fabio Piccotti.

Asiston dhe ndjek teknikat shkencore me inovative nёn udhёheqjen e Prof. Dr. Marco Esposito (Milano).

Punon si dentiste specialiste nё endodonci dhe parodontologji pranё klinikes Dilo Dental Center (ku vazhdon aktualisht).